Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:52  |  14/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Neix el Banc del Temps de Montmeló

28/3/2012

L'entitat ja compta amb més de 50 socis i espera noves adhesions

 

Més de 100 persones es van aplegar aquest dijous a la tarda a la Sala de la Concòrdia per apadrinar aquest projecte tant engrescador de cohesió social i d'intercanvi de serveis.

 

El teixit social de Montmeló, entitats i diversos representants polítics, van fer pinya a la posada de llarg del Banc del Temps, entitat que gestionarà oferiments i sol·licituds de serveis que volen fer la vida més planera donant moltes solucions als petits o grans problemes que la gent pateix.

 

Un Banc del Temps és un sistema a través del qual les persones inscrites poden oferir i demanar serveis i/o coneixements. La unitat de canvi no és la moneda, sinó que és l’hora, independentment del servei que s’ofereixi o que es rebi.

 

En aquest banc, el temps és la riquesa principal i, per tant, la unitat de valor. “No parlem mai de diners, sempre parlem d’hores. Donem i rebem serveis, prestacions, consells, i tot un ampli reguitzell de coses que no les limita res més que el número de socis i la bona disposició de tots plegats. Com més socis hi hagi més fàcil serà poder ofertar més coses pels interessats en rebre-les”, explica Joan Manils, Portaveu de la Junta Fundadora de l'entitat.

 

La Junta està formada a més per Ana Colín, Mari Cruz Ramal, Angela Gallardo, Antonio Segura, Maria Luisa Moreno, Rosa Subirà, Bienve Domínguez, Dani Camino, Maria Serrano, Maria Luisa Banderas i presidida per Anna Meca.

 

El Banc del Temps te l'oficina ubicada a la casa d'Entitats de la Torreta. L'horari d'atenció és:

 

Dilluns, de 10.00 a 12.00 h. Dimecres, de 17.00 a 19.00 h. Divendres, de 16.00 a 18.00 h. I dissabte, d'11.00 a 12.00 h.

 

També disposa d'un correu electrònic per a qualsevol persona que vulgui fer-se sòcia o obtenir-ne informació: bancdeltemps.montmelo@gmail.com