Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:26  |  19/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Acord entre Circuit de Catalunya i Turisme de Barcelona

14/3/2012

Turisme de Barcelona promocionarà el Circuit de Catalunya de manera preferent

 

Turisme de Barcelona promocionarà el Circuit de Catalunya de manera preferent, segons l’acord de col·laboració subscrit entre el consorci i els responsables del traçat català a Montmeló (Vallès Oriental). En virtut d’aquesta entesa, l’organisme turístic atorgarà una atenció i un tractament destacats als Grans Premis de F1 i de MotoGP en l’exercici de la seva tasca promocional. Per la seva banda, el Circuit associarà internacionalment la seva marca a la ciutat de Barcelona.

 

El president del Consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera, i el president del Comitè Executiu de Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, han rubricat l’acord de col·laboració, que properament es completarà, en un annex, amb la relació detallada de les accions que les dues parts portaran a terme per promocionar tant el Circuit com la mateixa ciutat de Barcelona.

 

“El món de l’esport –recorda Gaspart— és un dels àmbits que estan resultant vitals per a la promoció turística, i també econòmica, de Barcelona”. De fet, Turisme de Barcelona disposa d’un programa intern que treballa per promocionar el calendari esportiu de la ciutat de rang internacional, el Barcelona Sports (http://www.barcelonaturisme.com/bcnsports), del qual forma part el Circuit de Catalunya.

 

 

Curses amb molta repercussió mediàtica

 

Els Grans Premis de Fórmula 1 i de MotoGP es troben entre les competicions esportives que més públic porten als equipaments esportius de la ciutat, a més de les diferents competicions de futbol, com la Champions, que reuneixen també molts espectadors. El conjunt d’aquests esdeveniments esportius sumen també una vessant de repercussió mediàtica, molt interessant per a la promoció de la ciutat des del punt de vista de Turisme de Barcelona.

 

Ambdues entitats subscriuen un acord de col·laboració per  incrementar el posicionament turístic de la ciutat i del traçat

Joan Gaspart: “L’esport resulta vital per a la promoció turística i econòmica de la capital catalana”