Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:22  |  22/10/2018

Data i hora oficial

El temps

La cloenda del Campionat de Catalunya d'escacs, omple la Sala Polivalent

7/3/2012

Fase prèvia del Campionat de Catalunya (Vallès Oriental, Osona i Maresme) modalitat federada i fase comarcal dels JEEC 8promoció)

 

La sala polivalent del Centre Cultural La Torreta es va estrenar el passat dissabte 25 de febrer com una de les millors sales per disputar una competició escolar d’escacs. Més de 250 jugadors van participar pel matí i per la tarda en una de les competicions escaquístiques amb més empenta que va ser seguida per centenars de pares i públic en general. Tots es van endur un molt bon record de Montmeló. No només per l’organització de la competició, sinó també per altres factors que van culminar en un sorteig entre tots els jugadors d’ unes entrades pels grans premis de fòrmula 1 i de motos cedides per l’Ajuntament de Montmeló . No van faltar les autoritats en una mostra clara del suport a la tasca que es realitza al Vallès Oriental i concretament a Montmeló, on es cel.lebrava el 25 aniversari de l’Escola d’Escacs. Les empreses col·laboradores com Coca-Cola, l’Esclat, Unilever, Nocicao i l’acadèmia d’idiomes “Quality Languages” van posar el col.lofó a un autèntic festival d’escacs.

 

A nivell purament esportiu, destacar el premi per equips a “l’Escola Sant Jordi de Montmeló ” en la modalitat de promoció i les medalles d’or a les tres campiones en la categoria sub8 ( Natàlia Alcàntara), sub 10 ( Paula Pajuelo) i sub12 ( Diana Arias) a més de la medalla d’or al sub16, Alberto Barato. En la modalitat federada bronze pel sub 10 Sergi López que ens representarà als campionats de Catalunya.

 

La competició va despertar gran interès entre els aficionats als escacs de Montmeló i de la comarca. El regidor d'esports, Abel Florensa, i l'alcalde, Antoni Guil, van estar presents durant el dia i la tarda i van acompanyar els organitzadors en els lliuraments de premis que van omplir la sala.

 

A la competició per equips que es juga els diumenges el Montmeló ha assolit dues victòries en els seus respectius desplaçaments a Terrasa i a Llinars. L’enfrontament contra el Terrassa no s’ha decidit fins la darrera partida on el Nèstor Pellicer en una posició inferior ha buscat un recurs que li ha donat la victòria en el darrer minut. També destacar la victòria ràpida de Miquel Àngel Rodríguez que ha guanyat la dama en 10 moviments i la del jove Aleix López, en un final d’alfils del mateix color. Aquesta victòria allunya, de moment, el primer equip del Montmeló de les places de descens.

 

La victòria del segon equip ha estat també espectacular, ja que jugàvem contra el líder del grup. A les victòries d’en Toni Segura i Javier Miguez s’han sumat les victòries decisives dels dos jugadors més joves de l’equip: Sergi López i Pau Torras.