Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:57  |  16/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Montmeló, Granollers i Parets planifiquen el futur Parc del Circuit

13/2/2012

L’ajuntament de Montmeló va aprovar al passat ple ordinari la creació dels estatuts de l’Associació de Municipis del Circuit. Aquesta associació vol aglutinar agents socials i econòmics de Montmeló, Granollers i Parets per debatre estratègies que millorin l’impacte econòmic que genera el Circuit.

 

A banda de la constitució d’aquesta associació, representants dels tres municipis es reuniran d’aquí a unes setmanes amb el Departament de Territori i Sostenibilitat per rellançar el projecte del Pla Director del Parc del Circuit. Aquest pla preveu els usos i projectes en els terrenys que envolten el traçat, i l’Associació de Municipis del Circuit vol tenir un paper clau per tal de generar usos i projectes compatibles amb la comarca.

 

En aquest debat sobre el futur de l’entorn del Circuit de Catalunya es posaran sobre la taula projectes que que en aquest moments estaven aturats, entre ells el Parc del Motor -impulsat per l'anterior director del Circuit, Ramon Praderas-, un parc recreatiu relacionat amb el motor, amb elements esportius, lúdics i comercials.