Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:53  |  10/12/2018

Data i hora oficial

El temps

La Mitja Montornès a punt de tancar inscripcions

2/2/2012

Les inscripcions per Internet a la 19ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca s’han tancat aquest dimarts 31 de gener, en arribar a la xifra de 3700 inscripcions que l’organització havia posat a la venda online feia tot just sis setmanes.

 

En total, l’organització havia previst aquest any 5000 participants com a màxim entre la Mitja i la Cursa de 5km. D’aquestes, quan encara falten unes altres sis setmanes per la cursa, ja s’han cobert unes 4700, entre les inscripcions online, les presencials i les bonificades per a clubs. Recordem que aquest any l’organització de la Mitja havia incrementat el màxim d’inscrits en cinc cents atletes respecte a l’edició de 2011.

 

Només resten obertes per Internet les inscripcions a la Mini Solidària, cursa per nens i nenes fins 13 anys que es celebrarà el dissabte 10 de març, dia abans de la Mitja, i que destinarà tota la recaptació a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers.

 

Un cop més, la resposta ha estat massiva i confirma la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca com una de les més atractives pels atletes populars.

 

Els canvis en el recorregut i l’increment de participació són els principals reptes, junt amb el canvi de dates, que l’organització te aquest any. Les obres al pont que uneix Montmeló i Montornès sobre el riu Besòs, han obligat a canviar el pas de la cursa per aquestes poblacions. Tot i això, aquest canvi s’ha aprofitat per fer un recorregut més planer i amb final en baixada, que de ben segur afavorirà bones marques i el lluïment de la cursa.

 

Tots els participants tenen a la seva disposició, un any més, els serveis habituals i gratuïts de la Mitja Montornès: guarda-roba, llar d’infants, vestidors, dutxes, massatges, menjar de pasta... a més del lot d’obsequis de Henkel i la resta de patrocinadors.  A més, per cada inscrit a la Mitja i els 5km., Henkel farà una donació a la Creu Roja de Granollers per projectes sociosanitaris que aquesta realitza a la comarca del Vallès Oriental.

 

La presentació oficial de la Mitja 2012, la dinovena edició, tindrà lloc el proper 29 de febrer a Montmeló i allà es donaran a conèixer els corredors d’elit que realitzaran la Mitja Montornès d’enguany i es detallarà el nou recorregut.