Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:56  |  19/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Carme Momplet Puigdollers compleix 100 anys

18/1/2012

Montmeló compta amb una nova àvia centenària. Carme Momplet Puigdollers va celebrar aquest passat 17 de gener de 2012 el seu centenari en companyia de tota la família, veïns i amics.

Amb aquest motiu, l’alcalde Antoni Guil, va visitar a la centenària veïna en el seu domicili del carrer Nou. Va ser una trobada molt afectiva i emocionant. Carme Momplet es trobava acompanyada de nebodes, filla, nora i la germana petita que té 82 anys.

L’alcalde li va fer entrega d’un ram de flors i del llibre “Montmeló, 115 anys d’imatges”. Carme va parlar una llarga estona amb l’alcalde i juntament amb els familiars van recordar moments de la seva llarga vida. Antoni Guil es va mostrar molt content per comptar a Montmeló amb una veïna centenària en tan bon estat de salut.

La Carme va arribar des d'Arbúcies l’any 1928, quan tenia 16 anys. Dels 8 germans de la Carme, actualment viu una germana,  de 82 anys, 1 filla, 1 nora, un net i un besnét. Quan van arribar a Montmeló, la família es van establir a Can Massot. Actualment viu al carrer Nou amb una la dona del fill. Malgrat als seus 100 anys, Carme gaudeix de bona salut i de molt bon humor.

Moltes felicitats Carme.