Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

06:20  |  20/01/2019

Data i hora oficial

El temps

10 dies per al Rockmeló!

29/12/2011

L’Associació Cultural per a l’Entreteniment Musical (ACEM) ha posat a la venta les entrades anticipades per a la vuitena edició del festival musical Rockmeló que se celebrarà el dia 7 de gener de 2012 al Pavelló Poliesportiu municipal de Montmeló (carrer del Dr. Ferran) a partir de les 21.15 h.

El cartell d’aquesta edició està format per:

 • Albert Pla y Sujetadores (grup d’àmbit estatal - internacional – cap de cartell).
 • Che Sudaka (grup estatal - internacional – 2n cap de cartell).
 • The Marigold (Grup guanyador del primer Open Rockmeló).
 • Joan Colomo (Grup comarcal – Àmbit català).
 • Urtica Sound (Sound System).

Presentació del Rockmeló 2012

Sembla que va ser ahir i ja ha passat una any des de l’edició 2011. Una any amb més crisis (tot i que això comença a no ser novetat), alguna guerra, 2 eleccions “democràtiques”, una tregua, una “quasi-explosió” nuclear, i tot i aquestes “petites” coses, l’ACEM tornarà a fer que la música de la més alta qualitat soni al Pavelló de Montmeló. Fidels a la nostra cita musical amb la comarca i amb el nostre poble, tornarem enguany amb la ressaca de Nadal més a prop que mai, amb la ja vuitena edició del Rockmeló.

Hem hagut de treballar molt durant tot l’any, activitats noves i moltes “barres” per aconseguir poder continuar oferint un cartell com ens agrada, de qualitat i que combina d’una banda grups consagrats amb apostes no tan conegudes que ens sonen molt bé ! Bona mostra de l’aposta per les bandes emergents és el fet que el festival obri aquesta edició amb la banda guanyadora del 1r Open Rockmeló, el concurs de grups que va aplegar a 17 inscrits i que portarà a finals de novembre dos dies més de música en directe a Montmeló. Els primers en guanyar­se el “Dret” a participar al Rockmeló encara han de “suar” la samarreta. El guanyador del Open donarà el tret de sortida a un dels Rockmelós més “esbojarrats” dels que s’han fet fins al moment. Esbojarrat perquè el cartell presenta dos artistes d’aquells sorprenents i imprescindibles, d’aquells que no passen desapercebuts i dels que sabem que els assistents al Rockmeló sabran valorar. Dos artistes amb un punt de bogeria (sana) que ens encanta! En primer lloc i repescat a última hora com els grans fixatges, tindrem a Joan Colomo, músic experimentat que ara presenta el seu segon disc en solitari amb un estil molt personal. En segon lloc, Albert Pla y los Sujetadores. El mestre del surrealisme musical català amb influència internacional no ve sol, ni molt menys, ja que farà un repàs dels seus millors temes acompanyat del guitarrista Diego Cortés i del bateria Tino di Geraldo. Tota una festa assegurada! I d’esbojarrats també poden qualificar les altres dos bandes que ens visiten enguany. Che Sudaka que ens torna a visitar entre d’altres coses perquè en aquests tres anys no han parat de créixer i de fer vibrar al personal en una llista interminable de concerts a 23 països de tot el món. L’altre motiu de la visita és perquè ens presentaran el seu nous disc “10” amb el que iniciaran la seva gira de 10è aniversari. Ben retornats a la vostra casa! I de postres, pels que aguantin que estem segurs que serà molta gent, tindrem la sound system guanyadora del Spanish Clash a les dos darreres edicions, els Urtica Sound des de Vilanova i la Geltrú, que tancaran el rockmeló a un ritme frenètic. Que el Nadal no us agafi en fora de joc, reserveu forces pel dia 7 i que no us ho hagin d’explicar, us hi esperem al Rockmeló 2012!

ACEM

Entrades

Les entrades anticipades ja es poden comprar per 13 euros a:

 • Bar Restaurant Capitán Lagarto. C Vic 07 (Montmeló). Telèfon: 935721793.
 • UME unió musical - C/Alfons IV, 84-86 (Granollers). Telèfon: 938700166.
 • UME unió musical - C/Muntaner, 300 (Barcelona). Telèfon: 932008100.
 • UME unió musical - CC Glòries Av. Diagonal 200, B-228 (Barcelona) Telèfon: 934860187.
 • www.atrapalo.com (fins el dia 6 de gener a les 23:59) (14 euros)

Venda el mateix dia a partir de les 21.00 h (16 €).

Organitza: Associació Cultural per a l’entreteniment musical de Montmeló.


Col·labora
: Ajuntament de Montmeló, El punt d’informació Juvenil.


Col·laboradors comercials
: FERSIX, EL 9 NOU, ARA SO, Copy Mont, Tintó Carolà, Giramón educació cultura i esdeveniments sll, Grafreak, Vendisvall, Bar Capitán Lagarto, Atrápalo.com, UME Granollers, UME Muntaner, UME Glòries.

Més informació:

Més informació en el document adjunt i a la pàgina web www.rockmelo.tk.