Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:56  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Tres nous establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua

  • Voluntariat per la Llengua

    Voluntariat per la Llengua

20/12/2011

Pikamans, botiga de roba infantil, 2D2, cafeteria restaurant, i Recycling Montmeló, dedicada al reciclatge de cartutxos de tinta i tòner, tots tres del carrer Diputació, són els nous establiments que han signat un acord de col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) per promoure l’ús i l’aprenentatge del català.

L’Oficina de Català de Montmeló ha distribuït a l’establiment adherit un adhesiu que l’identifica com a col·laborador de la campanya, de manera que les persones que s’adrecin en català tindran la garantia de ser atesos en català. A més, també se’ls ha ofert tota la informació sobre els serveis que el CPNL ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic, Voluntariat per la llengua...).

Establiments col·laboradors” s’emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa que pretén fomentar l’ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol parlar-lo, perquè es trobin i parlin on vulguin i del que vulguin.

Més informació

Si sou un establiment i voleu formar part del programa Voluntariat per la llengua, poseu-vos en contacte amb l’Oficina de Català de Montmeló (Pl. de la Vila, 1) per telèfon 93 572 00 00 (ext. 144) o per correu electrònic montmelo@cpnl.cat, i us passarem a veure.

Més informació: www.cpnl.cat