Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:45  |  14/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Un regal en vermell ple de passió per la F1

20/12/2011

El Circuit de Catalunya i l’empresa especialista en regals d’experiències Zonaregalo.com han arribat a un acord comercial pel llançament de la Caja Regalo del Gran Premio de España Santander de F1.


La nova Caja Regalo F1 és la millor opció per regalar als fans de la F1 aquest Nadal, perquè en el seu interior conté l’experiència GP completa: Xec regal per l’entrada amb un missatge personalitzat, full resum de l’experiència i l’explicació del Gran Premi.


Pel llançament del producte, s’ha optat per crear tres models diferents de Caja Regalo F1: Pelouse, Tribuna G i Tribuna A. Els preus de venda d’aquests packs regal segueixen les tarifes oficials del Circuit, i es podran adquirir amb el 10% de descompte fins l’1 de març de 2012 (segona prevenda). Inclou l’accés gratuït als Formula One Test Days de 2012, previstos del 21 al 24 de febrer i de l’1 al 4 de març.


Els compradors de la Caja Regalo F1 podran gaudir del bonus de 10 € per compra efectuada que s’ofereix a la web www.zonaregalo.com fins el dia 6 de gener.


També como a novetat exclusiva, els primers compradors rebran gratis exclusius regals en funció del model de caixa escollida.

La Caja Regalo F1 del Gran Premio de España Santander de Formula One, que es disputarà al Circuit de Catalunya els dies 10, 11, 12 i 13 de maig de 2012, es poden comprar on-line a la pàgina web www.zonaregalo.com. L’entrega del regal es fa per servei de missatgeria en un màxim de 48 hores.


Promoció de llançament amb Turismes GT

Amb la intenció de reforçar el llançament de la Caja Regalo F1 a les xarxes socials, el Circuit de Catalunya i Zonaregalo.com posen en marxa una promoció en la qual es farà un sorteig d’una experiència de conducció de vehicles GTs al traçat del Circuit. Els aficionats interessats en participar en el sorteig trobaran tota la informació a les pàgines oficials a Facebook de les dues empreses: facebook.com/circuitcat i facebook.com/zonaregalocom.


Per a més informació: Buyagift Spain SL, Departamento de comunicación Tel. 93 331 48 72 / Fax. 935 454 438 (jose.pizan@zonaregalo.com www.zonaregalo.com)
Font: Circuit de Catalunya