Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:58  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Crònica escaquista en el Memorial David García Ilundaín

20/12/2011

Dissabte dia 17 es va jugar el Memorial David García Ilundaín d'edats a les Cotxeres de Sants. El Club d’Escacs Montmeló va ser representat per 5 jugadors. El més menut de tots, en Sergi, aquest any no va poder repetir el seu triomf de l’any passat i va quedar en la desena posició. Tot i així, va realitzar un molt bon torneig, ja que cal tenir en compte que és de primer any (sub10) i va aconseguir guanyar a Andrea Jausas (campiona de Catalunya i subcampiona d’Espanya) en una partida molt brillant.

En Pau (sub12) va aconseguir 3 punts que podrien haver sigut més pel seu joc, ja que està demostrant tenir una progressió molt bona.

L’Aleix (sub14) va aconseguir una bona quinzena posició i podria haver estat millor. Per l’Aberto (sub14) va ser una de les seves primeres experiències en un gran torneig i va fer 1 punt.

Els “avis” Cristian i Marc (sub20) van tenir un començament molt brillant, jugant molt bones partides, però a les darreres rondes van perdre un parell de partides importants i no van poder aspirar a més. Van quedar el 39é i el 5è respectivament.

Escacs al Parc de Nadal

S'acosten dies festius i arriba el Parc de Nadal i allà hi seran els monitors de l'Escola d'Escacs els dies 27, 28 i 29 de desembre. El dia 29 es disputarà el tradicional campionat escolar.

Font: Club d'Escacs Montmeló