Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:14  |  15/11/2018

Data i hora oficial

El temps

La Cafeteria Farriol, nou establiment col·laborador del Voluntariat per la Llengua

  • Cafeteria Farriol

    Cafeteria Farriol

  • Voluntariat per la Llengua

    Voluntariat per la Llengua

  • logo CPNL

    logo CPNL

19/12/2011

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i la Cafeteria Farriol, del carrer Major, 35, han signat un acord de col•laboració amb el Voluntariat per la llengua amb l’objectiu de promoure el programa entre els clients.

L’Oficina de Català de Montmeló ha distribuït a l’establiment adherit un adhesiu que l’identifica com a col·laborador de la campanya i li ha ofert tota la informació sobre els serveis que el CPNL ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic, Voluntariat per la Llengua...).

Establiments col·laboradors” s’emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa que pretén fomentar l’ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol parlar-lo, perquè es trobin i parlin on vulguin i del que vulguin.

Més informació sobre el Consorci per a la Normalització Lingüística

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 83 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, amb més de 130 punts d'atenció i més de 400 professionals especialitzats, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Més informació: www.cpnl.cat