Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:47  |  09/12/2018

Data i hora oficial

El temps

El Penal Solidari recapta més de 1.500 euros per a la Marató de TV3

21/12/2011

L'AE Montmeló va organitzar una activitat per recaptar diners per a la Marató de TV3 el passat dissabte. Sota el títol de Penal Solidari, totes les persones que es van acostar a la plaça de la Quintana van poder col·laborar en la bona causa. Es calcula que es van fer aproximadament mil xuts, i la recaptació total és de 1.510 euros que l'entitat organitzadora ha fet arribar a la Marató de TV3.

Cal destacar el nom de diverses figures del món del futbol sala que no van dubtar en participar en el Penal Solidari. Al matí vam rebre la visita del jugador de futbol sala més conegut a nivell internacional: Javi Rodríguez, capità del FC Barcelona Futbol Sala i dos cops campió del món.

A la tarda van venir tres jugadors del Marfil Santa Coloma: el brasiler Geison i els porters Marcos Vara i Isaac. A més també va venir l'entrenador Sergio Mullor, el director genral Juan Carlos Leon, l'entrenador de porters Mario Salamanca, el preparador físic Ferran Corbella, i el nutricionista Salvador Lorenzo.

Durant tot el dia van ser-hi presents porters de futbol sala que van col·laborar perquè els qui hi volguessin poguessin llançar el seu penal solidari.

L'AE Montmeló, com a organitzadors, valoren molt positivament el transcurs de l'activitat i estan molt satisfets amb la xifra aconseguida per la Marató.

La noticia a Vallès Visió

Per veure la noticia que va emetre Vallès Visió, només cal clicar aquí.


Font: AE Montmeló