Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:54  |  17/02/2019

Data i hora oficial

El temps

Alumnes del Centre de Formació d'Adults assisteixen a una sessió de recursos lingüístics a Internet per treballar en català

9/12/2011

Dimarts 29 de novembre l’Oficina de Català de Montmeló va fer una sessió sobre els recursos lingüístics que hi ha a Internet per treballar en català als alumnes de la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i als alumnes que es preparen les proves lliures del Graduat en Secundària del Centre de Formació d’Adults de Montmeló.

Amb aquesta sessió, els participants van conèixer una selecció de diccionaris, l’Optimot i altres webs interessants que tenen a l’abast a la xarxa i que els permetrà resoldre dubtes lingüístics quan treballin en català i aconseguir més autonomia lingüística pel que fa a l'autocorrecció, la traducció i, en general, a la redacció i edició de textos. La presentació es va fer al mateix Centre de Formació d’Adults (G2M).

Properament s’organitzarà una altra sessió amb els alumnes que volen aprofundir en aquestes eines, especialment en l’Optimot, amb l’objectiu d’informar del contingut i les maneres de cercar-hi informació.

Més informació: www.cpnl.cat