Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:06  |  13/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Presentació del Parla.cat als alumnes del curs d’internet del Centre de Formació d’Adults

28/11/2011

Dimecres 23 de novembre l’Oficina de Català de Montmeló va presentar la plataforma virtual d’aprenentatge del català, el Parla.cat, als alumnes del curs d’Internet que es fa al Centre de Formació d’Adults.

La sessió va consistir a informar que existeix un espai web per a l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua catalana. Es va parlar dels diferents nivells en què s’organitza la proposta formativa, de les habilitats que es treballen a partir dels diferents tipus d’exercicis, de les característiques tècniques que ha de tenir l’equipament informàtic, del perfil dels aprenents i de les dues modalitats en què és possible inscriure-s’hi. També es va passar la Demo on s’expliquen els continguts i el funcionament d’aquest entorn virtual d’aprenentatge.

Gràcies a aquesta sessió, els alumnes van poder comprovar que el Parla.cat és un entorn divers i complet que posa a disposició dels aprenents tant materials didàctics com altres recursos escrits, sonors, audiovisuals, etc. Així mateix, quan el curs d’Internet estigui més avançat, està previst que els alumnes facin pràctica de com inscriure’s a un curs virtual i utilitzaran la plataforma del Parla.cat per fer-ho. D’aquesta manera, aquells que vulguin aprendre o millorar el seu nivell de català, ja podran començar a treballar-hi.

Més informació: www.cpnl.cat

 


Sessió de Recursos en línia per treballar en català a alumnes del Centre de Formació d’Adults


Demà dimarts dia 29 de novembre, l’Oficina de Català de Montmeló organitza una sessió de Recursos en línia per treballar en català als alumnes del curs de preparació de la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i als alumnes que es preparen les proves lliures del Graduat en Secundària.

La sessió es farà al Centre de Formació d’Adults (G2M), a les 19 h.