Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:07  |  26/09/2018

Data i hora oficial

El temps

El Circuit se solidaritza per quart any consecutiu amb La Marató de TV3

16/11/2011

Tots aquells que el 18 de desembre realitzin una “Volta Solidària” al Circuit de Catalunya, col·laboraran amb la recerca de la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits, pels quals La Marató de TV3 recapta fons aquest 2011 en la seva 20ª edició.


Després de l’èxit aconseguit en les tres edicions anteriors, el Circuit de Catalunya torna a organitzar en les seves instal·lacions una de les activitats de La Marató de TV3, solidaritzant-se així per quart any consecutiu amb el tradicional projecte impulsat per Televisió de Catalunya.


La “Volta Solidària” es podrà dur a terme en cotxe o en moto, i consistirà en realitzar dues voltes pel traçat escenari del Gran Premio de España Santander de Formula One i del Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP del Circuit de Catalunya. El preu per vehicle és de 20 euros, independentment del número de persones que l’ocupin i guiades per un cotxe de seguretat a un promig de 50 km/h. Les condicions per fer la volta són tenir el carnet de conduir, que el vehicle estigui matriculat i en condicions per transitar i que les persones que vagin en moto portin casc.


La “Volta Solidària” es podrà fer entre les 10 i les 15h, i els tiquets es poden comprar anticipadament al ServiCaixa de “la Caixa”. L’accés al Circuit de Catalunya s’obrirà a les 9h, i es recomana a tots els solidaris que arribin a les instal·lacions 30 minuts abans de l’hora de la “Volta Solidària”.


A més de la “Volta Solidària”, també es podrà realitzar gratuïtament un recorregut per les instal·lacions del Circuit, com la direcció de cursa, la sala de brífing, el pòdium, la sala de premsa... D’aquesta manera, tots aquells que s’acostin al Circuit de Catalunya tindran l’oportunitat de veure els espais on se celebra el Gran Premio de España Santander de Formula One i el Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP. Tots aquells que ho desitgin, també podran fer una aportació econòmica per La Marató de TV3 un cop al recinte del Circuit de Catalunya.


Què és La Marató de TV3?

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. La Marató de TV3 té també una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l'educació de la societat en la cultura científica.


Aquest 2011, La Marató de TV3 recaptarà fons per a la recerca de la regeneració i el trasplantament d’òrgans i teixits.


Font: Circuit de Catalunya