Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:03  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

387 persones a la Ruta de les Fonts

15/11/2011

Cada any més persones s'animen a participar a la tradicional caminada popular Ruta de les Fonts. El passat diumenge, dia 13 de novembre, es van inscriure 387 participants de totes les edats. Aquests van poder escollir entre dos recorreguts: un d’11 i un de 17 km aproximadament, que passaven per camins de muntanya de la serra de Sant Mateu, entre Montornès del Vallès i Martorelles, passant per la font de la Mercè (punt on es dividien els dos recorreguts) i la torre del Telègraf.

El punt d’arribada va ser el mateix que el de la sortida, la Sala Polivalent de La Torreta. Els primers participants de la ruta curta van arribar a les 10.35 h, completant el recorregut en una hora i mitja; i a les 10.48 h els primers participants de la llarga. Tot i això, la majoria de participants van preferir gaudir del recorregut amb calma i arribar més cap al migdia, quan el temps va començar a empitjorar.

La Ruta de les Fonts està organitzada pel Servei d'Esports Municipals i es vol agrair especialment la col·laboració dels voluntaris i voluntàries que a títol personal van ajudar en l'organització i als monitors de l'Escola Esportiva, així com també destacar:

  • Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Montmeló
  • Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Montornès
  • ADF de Montornès
  • Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Vilanova
  • BTT Penya Blaugrana de Montmeló

Galeria fotogràfica

Podeu veure més fotografies de la Ruta de les Fonts a la Galeria fotogràfica de la web municipal. Pròximament es penjaran més fotografies.

Vídeos

La nostra televisió comarcal, Vallès Visió, va preparar una notícia sobre la Ruta de les Fonts, al podeu veure aquí.

Per altra banda, la revista El Mirall ha preparat un vídeo amb imatges del recorregut: http://www.youtube.com/watch?v=sRepl6kJ75I