Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:10  |  26/09/2018

Data i hora oficial

El temps

L’Esclat s’adhereix al Voluntariat per la llengua

  • Voluntariat per la Llengua

    Voluntariat per la Llengua

4/11/2011

L’hipermercat Esclat de Montmeló i el CNL del Vallès Oriental han signat, recentment, un acord de col•laboració per promoure el programa del Voluntariat per la llengua entre els clients i treballadors.

Amb aquest acord, l’establiment es compromet a adreçar-se en primera instància als seus clients en català i a mantenir la conversa en aquesta llengua, sempre que sigui possible. També adquireix el compromís de garantir que els seus usuaris trobaran facilitats per expressar-se i ser atesos en català, encara que el parlin amb dificultat. Així mateix, informaran el personal de l’establiment dels cursos que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística.

El CPNL ha lliurat a l’hipermercat Esclat un adhesiu que l’identifica com a col·laborador de la campanya. També li ha facilitat informació sobre els serveis que el Consorci ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic i Voluntariat per la llengua).

Bon Preu – Esclat és una empresa compromesa amb els ciutadans i el seu país, que dóna suport a la llengua catalana i la té en compte a l’hora d’usar-la de manera preferent com a llengua vehicular de comunicació entre els clients i treballadors.

L’Oficina de Català de Montmeló ha organitzat fins ara tretze edicions del programa del Voluntariat per la llengua a Montmeló i compta amb la col·laboració de diversos establiments i entitats del poble.

Enllaços relacionats:

http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlvallesoriental/voluntaris/establiments/

http://www.esclat.cat