Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:41  |  10/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Tota la informació de les eleccions generals del 20-N, a Vallès Visió

4/11/2011

La televisió del Vallès Oriental, Vallès Visió, informarà als ciutadans i ciutadanes sobre la campanya electoral i també dels resultats de les eleccions del 20-N. Debats, resums, dades i opinions configuren la programació especial de Vallès Visió amb motiu de les Eleccions Generals.

Vallès Visió oferirà una programació especial coincidint amb les Eleccions Generals del 20 de novembre. Així, divendres 4 de novembre, l’informatiu VV Notícies Vespre, a les 20.30 hores, informarà sobre l’inici de la campanya amb els candidats a les 5 forces polítiques amb representació al Congrés dels Diputats.

Dijous 10 de novembre, a les 22.30 hores, s’emetrà un debat electoral on estan convidats Román Ruiz (PSC), Susanna Calvo (PPC), Feliu Guillaumes (CiU), José Montero (ICV­EUiA) i Marta Vilaret (ERC).

A més, tots els actes de la campanya al Baix Vallès seran recollits en els espais informatius de les 13 i les 20.30 h. Pel que fa al dia de la jornada electoral, 20 de novembre, Vallès Visió, emetrà a partir de les 19.55 h. un especial informatiu amb les dades de participació de la jornada al Baix Vallès, les reaccions dels partits polítics i, a les 20.30 h., s’iniciarà un programa especial que farà el seguiment de l’escrutini al nostre territori i a la resta de l’Estat. L’espai constarà de diferents taules rodones amb diferents convidats al plató de Vallès Visió.


Font: Vallès Visió