Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:13  |  19/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Finalitzen les Jornades de la Gent Gran amb una tarda de festa

2/11/2011

Al llarg de la setmana passada es van organitzar diverses activitats i actes per homenatjar a la gent gran del nostre municipi.

Entre totes les activitats, cal destacar les plantades als horts escolars, els campionats de tute, brisca, billar, dómino i petanca, així com el taller Com fer servir el mòbil, que va tenir una molt bona acollida. A causa del temps, es va haver de suspendre la caminada a la font de Santa Caterina, prevista per dissabte passat.

Per altra banda, l'acte estrella va ser la festa de cloenda que es va celebrar el diumenge 30 d'octubre. El Pavelló poliesportiu municipal va aplegar unes 500 persones que van gaudir d'una tarda plena de sorpreses. A l'inici de l'acte, es va projectar un vídeo que recollia imatges de festes d'homenatges a la gent gran de Montmeló d'altres anys. A més, al llarg de la tarda Pep Callau va animar la festa amb el seu humor, i la parella de ballarins Antonio i Fuensanta van fer una gran exhibició. Per acabar, hi va haver ball al ritme de la bona música de Solimar Orquestra.

L'alcalde, Antoni Guil, va apuntar que les jornades han estat un reconeixement al valor de les persones grans i a la seva importància en el Montmeló d'avui i en el de demà.


L'Ajuntament de Montmeló vol agrair i reconèixer el treball de tots els voluntaris i voluntàries que van fer possible l'acte. Moltes gràcies a tots i a totes!

Més fotografies

A la galeria fotogràfica de la pàgina web municipal (aquí).