Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:53  |  13/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Inscripcions obertes al taller 'Cuina sense pares' dirigit a joves a partir de 14 anys

7/11/2011

L'Ajuntament de Montmeló, amb el suport del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, organitza al novembre el taller demostratiu Cuina sense pares. Aquest taller s’adreça a joves a partir de 14 anys amb l'objectiu d'introduir-los en el món culinari i promoure entre els adolescents una alimentació saludable.

El taller explicarà d'una manera molt senzilla com posar en pràctica una alimentació saludable. I és que estudis recents assenyalen un augment de sobrepès i obesitat en la població jove. Al voltant d'un 29% dels joves, nois i noies d'entre 14 i 17 anys, presenten excés de pes derivat de la mala alimentació i de la manca d'activitat física.

El taller, gratuït, es farà el dimecres 16 de novembre, de 16 a 18 h, al centre de formació G2M. Les inscripcions es poden fer fins al 9 de novembre, al Punt d'Informació Jove de l'Institut Montmeló.


En aquest taller demostratiu els participants aprendran a fer: gaspatxo, salmó a la salsa tàrtara, etc.

Durant el transcurs de la jornada també es donarà a conèixer el web www.cuinasensepares.cat, que conté un seguit de consells sobre diferents aspectes bàsics de l'alimentació, així com també una proposta de menú setmanal amb les seves receptes de dinars i sopars fàcils, ràpids i econòmics, per motivar els joves a entrar en el món de la cuina i posar-se el davantal.