Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:34  |  09/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Protecció Civil amb el projecte Salvavides

  • Protecció Civil

    Protecció Civil

3/11/2011

El grup de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Montmeló s'ha afegit al projecte Salvavides i ha iniciat una campanya de venda de polseres per aconseguir els diners necessaris per a la compra d'un desfibrilador.

Les polseres, dissenyades per Kukuxumusu, tenen un preu de 3 euros i es poden adquirir a l'Ajuntament de Montmeló, de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h. També en tots els actes que participi Protecció Civil, com en el Mercat Solidari i a la Ruta de les Fonts.

Més informació sobre el projecte Salvavidas

Què és el Projecte Salvavides?

El Projecte Salvavides és una iniciativa que permet a entitats com clubs esportius, centres educatius, empreses, associacions culturals i esportives, ajuntaments, agrupacions, etc. aconseguir desfibril·ladors, maletes d'emergències i cursos de formació, mitjançant la venda de polseres dissenyades per Kukuxumusu.

Per què neix el Projecte Salvavides?

La iniciativa neix per la dificultat que aquestes entitats tenen per disposar d'aquests productes que "salven vides". Totes les persones que integren el Projecte Salvavides porten molts anys en el món de la cardioprotecció, sent alguns d'ells personatges molt rellevants d'aquest sector com el nostre director científic el Dr. Josep Brugada.

Més informació aquí.