Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:53  |  19/12/2018

Data i hora oficial

El temps

El Circuit presenta les novetats de la temporada 2012 als seus Abonats Socis

8/10/2011

En el marc de les World Series by Renault el Circuit de Catalunya ha presentat les novetats i avantatges de l’abonament de la temporada 2012 en diferents sessions informatives davant el col·lectiu de Socis. Els Abonats Socis han pogut conèixer a través de Salvador Servià, director general del Circuit; Ramon Maltas, director d’Explotació del Circuit, i Nona Ibarz, directora de Màrqueting del Circuit, les novetats i les tarifes de les diferents modalitats que presenten preus amb reduccions respecte anys anteriors. Han anunciat també la possibilitat de finançament de l’abonament en 3, 6 o 12 mesos, la possibilitat de renovar o donar-se d’alta a través de la web del Circuit (www.circuitcat.com) i la incorporació al calendari 2012 d’una prova del campionat francès de resistència, el V de Vitesse.


Molts avantatges

Els Abonats Socis disposen d’accés lliure a totes les competicions que se celebren al Circuit, siguin o no de pagament, inclosos els Grans Premis i les dues tandes de F1 Test Days, entre d’altres. Pel Gran Premi de F1 poden visitar el pàdoc de les curses suport el dissabte del Gran Premi a la tarda i pel Gran Premi de MotoGP poden fer la visita al pàdoc el dijous previ al Gran Premi. A la resta de curses, accés gratuït al pàdoc tots els dies. Pels F1 Test Days, a més, tenen la possibilitat de fer una visita guiada pel pàdoc, accés a la Tribuna VIP i recórrer el passadís de Pisos Box i la terrassa de boxes des d’on veure els entrenaments des d’una altra perspectiva. També poden comprar entrades amb un 50% de descompte pels Grans Premis de F1 i MotoGP amb un màxim de 4 entrades per carnet i per Gran Premi. A més de rebre una samarreta de regal -edició limitada 2012- tenen descomptes en productes del Circuit de Catalunya com un 25% en Tandes, 10% en Conducció amb GT’s i Conducció amb Fórmules, 15% en Producte Oficial de Merchandising, Bicircuit gratuït els dimarts i dijous durant tot l’any, Visites Guiades gratuïtes a les instal·lacions, excepte durant els Grans Premis i els F1 Test Days. Preu especial de 14 euros al Restaurant del Pàdoc, pel Soci i acompanyants. Oferta vàlida per tots els migdies de dilluns a divendres i durant totes les curses (excepte pels Grans Premis de F1 i MotoGP).Descompte del 10% fins el 30 de novembre


Tots aquells que es facin Abonats Socis del Circuit o renovin el seu carnet abans del 30 de novembre gaudiran d’un descompte en la tarifa del 10%. Les modalitats d’abonament poden ser de Tribuna amb seient numerat, Pelouse o Pelouse Privilege. També s’oferten les modalitats Júnior, Adult i Sènior. En el cas dels nens, fins els 5 anys tenen accés gratuït a tribuna sempre que vagin acompanyats d’un adult, i tenen accés gratuït a Pelouse i Pelouse Privilege fins els 13 anys. S’apliquen altres descomptes especials pels Socis del RACC i pels titulars del Carnet Jove.
Font: Circuit de Catalunya