Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:35  |  16/11/2018

Data i hora oficial

El temps

La xerrada sobre joves emprenedors omple la sala de la Concòrdia

6/10/2011

El passat dijous 29 de setembre es va omplir la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló per assistir a la xerrada sobre joves emprenedors i el valor de les bones idees.

El regidor de Treball i Promoció Econòmica, Lluís Esteban, va presentar l'acte i va donar pas a Guillermo Caudevilla, Director de Tecnologia i Administrador de Frogtek Espanya. El ponent va explicar les experiències que està portant a terme a països com Colòmbia i Mèxic, i del grup de joves enginyers entre d'altres.

Frogtek és una empresa que desenvolupa aplicacions dirigides als micro-emprenedors en països emergents. L'empresa tracta de millorar la rendibilitat d'aquests negocis dotant-los d'eines avençades per a la seva gestió, proporcionant formació on-line i obrint noves línies de productes. A més, compten amb el suport e grans empreses com BBVA, Coca-Cola o Bimbo.

En la seva trajectoria ja conten amb diversos premis com el BBVA Open Talent 2010, el Premi EmprendedorXXI d'Aragó promogut per La Caixa 2010, TiendaTek de Frogtek, premiada con el 'mWomen App Challenge' 2010, el premi especial Vivero 2010 en el marc de SIMO Network 2010 i el Vodafone Mobile Clicks 2011.

Per acabar l'acte, Guillermo Caudevilla va contestar les preguntes dels assistents.