Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:36  |  19/09/2018

Data i hora oficial

El temps

El Consorci Teledigital Mollet renova la imatge de la seva pàgina web

5/10/2011

L’organisme que gestiona la televisió Vallès Visió, el Consorci Teledigital Mollet, ha estrenat aquesta setmana la renovació de la seva pàgina web, un nou espai amb una imatge més moderna i amb tota la informació de l’organisme i també del canal.

www.consorciteledigitalmollet.cat té ara una imatge més moderna. En la nova versió s’amplia la informació i els serveis que el Consorci dóna a través d’Internet, es facilita l’accés i la navegació a l’usuari per la pàgina i es modernitza la presentació.

És un web, també, més actualitzat, amb tota la informació de la programació i els continguts de Vallès Visió, els aspectes més corporatius del Consorci i la informació més administrativa de l’organisme. “El web del Consorci havia de fer un salt endavant, modernitzar la seva imatge, igual que ho fa dia rere a dia el nostre canal, Vallès Visió. www.consorciteledigitalmollet.cat, www.vallesvisio.cat i, evidentment, la nostra televisió, Vallès Visió, s’han convertit en el trinomi perfecte de la informació, en una eina bàsica i fonamental per aconseguir els objectius que s’han marcat des de l’inici de la constitució del Consorci: comunicar a la societat tot allò que passa al seu voltant”, explica la cap de comunicació del Consorci, Guadalupe Caro.


Font: Consorci Teledigital Mollet