Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:56  |  17/02/2019

Data i hora oficial

El temps

20% de descompte a totes les entrades en la primera prevenda fins el 30 de novembre

26/9/2011

Les entrades pel Gran Premio de España F1 Santander 2012 ja estan a la venda per als aficionats de manera simultània a tots els canals disponibles. Durant el primer període de prevenda, fins el 30 de novembre, el descompte serà d’un 20% a totes les localitats, sigui de Pelouse o de Tribuna.


El marge de preus oscil·la entre els 40 i els 360 euros, en funció de la modalitat de l’entrada seleccionada, Pelouse o Tribuna, i sempre que s’aprofitin els diferents descomptes d’aquesta primera prevenda. En total 13 preus diferents on tot aficionat pot trobar la que s’adapti millor a la seva butxaca. El preu de la Pelouse o entrada general és de 96 euros, vàlida pels tres dies. En el marge més econòmic de les tribunes està la Tribuna C, que es pot comprar per dia, per 40 euros el divendres, 80 dissabte o 160 el diumenge.


Després els aficionats ja poden optar per les localitats de tribuna en abonament de tres dies. La més econòmica és la J per 144 euros i la B per 176 euros. La novetat estarà a la Tribuna G, situada a l’Estadi, amb capacitat per 10.000 persones, que tindrà dues zones amb preus diferenciats: 176 euros la part central i 224 euros l’extrem dret. El Circuit manté l’oferta de tres tribunes cobertes, la I, la M i la Principal.Amb les entrades del GP, accés als test de F1


Les entrades del GP donaran accés gratuït als dies d’entrenaments dels equips de F1 previstos pel 2012. Les entrades de Pelouse i Tribuna donen accés el dijous del GP a la visita de pit lane i signatura d’autògrafs dels pilots. Totes les entrades de tribuna són numerades. A excepció de la C, totes són vàlides pels tres dies. Els menors de 12 anys tenen la entrada gratuïta a la Pelouse i els menors de 5 anys a les tribunes sempre i quan no ocupin seient.


A més de la pàgina web del Circuit (www.circuitcat.com), els canals disponibles són el Servicaixa, centres comercials El Corte Inglés, Ticketmaster i els seus punts de venda adherits: Carrefour i FNAC; a més de les agències de viatges de tot el món amb les que el Circuit de Catalunya té acords per a la difusió i venda dels seus esdeveniments.


El Gran Premio de España F1 Santander 2012 (11, 12 i 13 de maig), serà la primera prova a Europa del Mundial de F1, després de les cites d’Austràlia, Malàisia, Xina i Bahrain.Font: Circuit de Catalunya