Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:31  |  25/09/2018

Data i hora oficial

El temps

20 anys de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló

28/9/2011

El passat divendres 23 de setembre al vespre, el diputat de l'àrea de comerç de la Diputació de Barcelona, el director general de comerç de la Generalitat de Catalunya i l'alcalde de Montmeló van ser convidats a la celebració del 20è aniversari de la UBCM a la Sala Polivalent i als jardins de La Torreta.


A l'acte van assistir-hi unes 120 persones provinents d'una seixantena d'establiments associats. A més, també els van acompanyar regidors i exregidors de l'àrea de comerç, així com dels presidents i antics membres de la Junta de la UBCM d'aquests 20 anys, el director del Circuit de Catalunya, el president de PIMEC, el president d'UATAE i el director general del Cercle d'Empresaris.

La celebració també va servir per retre un homenatge a tots els que han passat per les diferents juntes d'aquesta entitat.

Nova revista de la UBCM

Durant l'acte es va presentar la nova revista de l'entitat que sota el nom de Tres Creus vol ser un vehicle de comunicació entre la junta, els seus associats i tot el poble de Montmeló.Vallès Visió
Veure la noticia aquí.