Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:12  |  26/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Les 24 Hores d’Automobilisme, més que una cursa

20/9/2011

Els dies 23, 24 i 25 de setembre de 2011 el Circuit de Catalunya serà escenari de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme. A les 12h del dissabte començarà la 14a cursa de la tradicional prova , amb entrada gratuïta per a tots els aficionats.

Organitzades pel RACC-Circuit de Catalunya, les 24 Hores es veuran afavorides per una major difusió internacional, gràcies a l’acord de col·laboració amb Creventic, promotor de les 24 Hores de Dubai i les 12 Hores d’Hongria, que integra la cursa del Circuit a la seva Challenge internacional de resistència.


El Circuit de Catalunya viurà un cap de setmana singular, que inclourà en el programa la Renault Clio nacional com a cursa suport de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme. Des de les zones de públic, els aficionats al món del motor podran gaudir de l’espectacularitat de la cursa de resistència així com també de l’autèntic ambient racing.

Més que una cursa

Un cop començada la cursa de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme- Trofeu Fermí Vélez, els aficionats podreu gaudir, a més de la frenètica activitat de la pista, d’un excel·lent ambient al pàdoc del Circuit de Catalunya. La programació serà d’allò més variada, començant amb un festival de Hip Hop que es perllongarà fins les 22h, moment en què sortiran a escena La Pegatina, banda de Montcada i Reixac que acaba de publicar el seu tercer àlbum “Xapomelön”, que combina la rumba urbana amb merengue, ranxera, cúmbia, ska i música disco. A partir de mitja nit i fins les 4 de la matinada, començarà la “Festa closing summer FLAIX FM”.

Dissabte, 24 de setembre:


  • 16.00 - 22.00h: Festival de Hip Hop, amb artistes com: Emeka, Raptados, Emece, Ian, Navalon, Ciniko, Bboys: WINNIE THE CREW, l'actuació de les noies de "KEEP YOUR DANCE", batalles de “galls” (diàlegs entre rapers) amb DJHAMK als plats, etc.
  • 22.00 - 24.00h: concert de LA PEGATINA
  • 24.00 - 04.00h: Festa closing summer FLAIX FM

Font: Circuit de Catalunya