Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:04  |  24/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Jorge Lorenzo, Laia Sanz, Jordi Gené i Ricky Cardús entre altres, han assistit a la presentació de la cursa de resistència

20/9/2011

Avui s’ha presentat a la seu del RACC de Barcelona la cursa de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme- Trofeu Fermí Vélez, que tindrà lloc al Circuit els dies 23, 24 i 25 de setembre. La 14ª edició de la prova de resistència, que compta amb la col·laboració de Repsol, Dunlop i Creventic, es presenta més atractiva i internacional que mai, amb 66 inscrits de 13 nacionalitats diferents, un nou reglament, curses suport i una oferta de lleure i música per a la tarda i la nit de dissabte.


L’acte de presentació ha estat presidit per Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Sebastià Salvadó, president del RACC; i Vicenç Aguilera, president del Consorci del Circuit de Catalunya. També hi han assistit els pilots Jorge Lorenzo, Laia Sanz, Jordi Gené i Ricky Cardús, entre altres, que prendran part a la prova de resistència.


Vicenç Aguilera: “És una sort gaudir d’una cursa tan animada com aquesta, amb un gran atractiu. Estarem molt ben acompanyats a nivell de marques i països i val la pena gaudir-la. És una de les curses més boniques que hi ha al calendari del Circuit de Catalunya”.


Jorge Lorenzo: “Crec que a les 24 Hores encara és més important l’equip i les aturades que fins i tot els pilots. Tots en conjunt hem de realitzar un bon treball i gaudir perquè és una cursa molt maca. Al final, la regularitat i els pilots que pensen dins del cotxe són els que normalment aconsegueixen bons resultats”.


Laia Sanz: “Córrer sobre quatre rodes per mi és tota una experiència. És una cursa molt llarga i intentarem conservar el cotxe el millor possible, fer un treball d’equip i no cometre errors. És la primera vegada que provo un cotxe d’aquest tipus i per mi tot és molt nou”.


Entrada gratuïta per a les 24 Hores

Els aficionats podran seguir l’activitat a partir de divendres amb entrada per la Porta 3 des de les 14h fins a mitjanit. Dissabte, les Portes 1 i 3 obriran a les 9h del matí i no tancaran fins que hagi finalitzat la cursa de resistència l’endemà. L’entrada per a les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme és gratuïta, així com els Abonats Socis i Oficials tenen accés lliure amb els respectius carnets acreditatius, amb els quals també obtindran accés exclusiu al pàdoc.
Font: Circuit de Catalunya