Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:17  |  25/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Doble programa: Campionats de Catalunya d’Automobilisme i CER

9/9/2011

Els Campionats de Catalunya d’Automobilisme han arrencat al Circuit de Catalunya amb una jornada dedicada als entrenaments privats de gran part dels campionats que hi prendran part durant el cap de setmana: la Copa d’Espanya de Resistència (CER), l’Open d’Espanya de Prototips i Fórmula Mix, i l’Open Fórmula.


Un dels protagonistes del cap de setmana i, en concret, del CER, serà el Campió del Món de MotoGP Jorge Lorenzo, que després de la primera sessió d’entrenaments privats ha manifestat les seves sensacions al volant del Seat León Supercopa: “Divertit, és diferent. Tot i que el cotxe té més potència que la moto, pesa molt més,  pel que corre una mica menys a la recta, i sembla que vagis una mica més lent. Però en realitat als revolts té molta adherència i va molt ràpid. Tenim molt poc temps d’entrenaments i he d’intentar aprendre el màxim possible per a què els meus companys no em deixin en ridícul”. Aquesta serà la segona participació de Jorge Lorenzo a la prova catalana del CER: “L’any passat vaig tenir l’oportunitat de córrer amb un Fiat Abarth, que és un cotxe molt més fàcil de conduir, tot i que li faltava potència. Aquest té molta potència, és un cotxe més de curses i poc a poc, vaig evolucionant en aquest aspecte i millorant com a pilot d’automobilisme. Aspiro a divertir-me i a adquirir experiència en cotxes, res més”.


Dissabte a partir de les 9h tindran lloc els entrenaments qualificatius del CER, l’Open d’Espanya de Prototips i la Fórmula Mix. Un cop configurades les graelles de sortida, les curses començaran a les 11.45h amb la primera màniga de l’Open d’Espanya de Prototips i la Fórmula Mix, seguida de la cursa de 2 hores de la Copa d’Espanya de Resistència, amb inici a les 13.30h. La jornada culminarà amb la segona i darrera màniga de l’Open d’Espanya de Prototips i la prova puntuable pels Campionats de Catalunya d’Automobilisme Fórmula Mix, a les 15.55h. Els Campionats de Catalunya de Turismes, l’Open Fórmula i les EcoSèries sortiran a la pista diumenge a partir de les 9h amb els entrenaments qualificatius, seguits de les curses.


Nissan gaudirà del Circuit

Uns 400 treballadors de Nissan, marca que participa a les curses de les EcoSèries, prendran part en una activitat social al Circuit de Catalunya. Durant el cap de setmana i coincidint amb els Campionats de Catalunya d’Automobilisme, podran provar els vehicles de la marca pel traçat del Circuit entre altres activitats.


Entrada gratuïta el cap de setmana

L’entrada pels Campionats de Catalunya d’Automobilisme serà gratuïta durant tot el cap de setmana per a tots els aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit. L’accés al Circuit de Catalunya es podrà realitzar per la Porta 3 a partir de les 8.30h, tant dissabte com diumenge. L’entrada al pàdoc serà lliure per a tots els assistents.Font: Circuit de Catalunya