Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:30  |  25/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Parelles lingüístiques a Vallès Visió

  • Voluntariat per la Llengua

    Voluntariat per la Llengua

  • Vallès Visió

    Vallès Visió

8/7/2011

Vallès Visió, la televisió comarcal del Baix Vallès, ha entrevistat unes quantes parelles lingüístiques, dues de les quals són de Montmeló. Les entrevistes s’emeten els dimecres dins del programa El Calaix presentat per Guadalupe Caro.

El 18 de maig es va emetre l’entrevista realitzada a la Carmen M. Muñoz Pérez i a la Conxita Molins Montplet i el 22 de juny es va emetre la corresponent a la parella formada per la Rita Castro Díaz i la Rosa Sors Granell. En totes dues ocasions les participants al programa del Voluntariat expliquen la seva experiència personal i els avantatges que els comporta.

Per veure les entrevistes heu d’anar a la pàgina web de Vallès Visió http://vallesvisio.cat/, clicar damunt de la pastilla corresponent al programa El Calaix i triar el dia en què es van emetre. Les trobareu a partir del minut 20 en endavant.

Aquesta sèrie d’entrevistes es van començar a fer el setembre de l’any passat i la primera parella entrevistada de Montmeló fou el Blas Chávez Medina i el Joan Manils Fanés, dos veterans del Voluntariat per la llengua.

Més informació sobre el VoluntariatEl programa Voluntariat per la llengua permet que els aprenents disposin d’un espai per expressar-se en català i puguin millorar la seva competència lingüística.

Les parelles es comprometen a quedar una hora per setmana durant 10 setmanes. A més, aquestes parelles també participen en les activitats que des de l’Oficina de Català i l’Ajuntament de Montmeló s’organitzen especialment per a aquest col·lectiu.

Si hi voleu participar, us podeu adreçar a l’Oficina de Català, situada al primer pis de l’Ajuntament de Montmeló. També podeu posar-vos en contacte per telèfon (93 572 00 00, ext. 144) o bé per correu electrònic (montmelo@cpnl.cat).


Font: Oficina de Català