Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:42  |  09/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Els alcaldes de Montmeló i Montornès del Vallès presidiran el 50 Aniversari de la CIV

29/6/2011

El Polígon Concentració Industrial Vallesana, situat entre els municipis de Montmeló i Montornès del Vallès, està d’aniversari: concretament celebra 50 anys des de que va fundar-se al 1961.

Empreses com Henkel, Purac Bioquímica, Nocicao, Sumitomo Bakelite, Stenco, A. Bianchini Ing, Gomplast o Merquinsa , entre d’altres, tenen cabuda des de fa molts anys en aquest polígon industrial del Vallès Oriental. En motiu d’aquesta especial commemoració, el proper dijous 30 de Juny, coincidint amb la Festa Major de Montmeló, tindrà lloc l’acte institucional on es procedirà a descobrir la placa commemorativa del 50 aniversari de la CIV. L’acte estarà presidit pels alcaldes dels dos municipis: el Sr. Antoni Guil (alcalde de Montmeló) i el Sr. José Antonio Montero (alcalde de Montornès del Vallès).

L’objectiu d’aquestes jornada de portes obertes, a part de la pròpia celebració, és donar a conèixer als veïns dels municipis l’activitat que es duu a terme a les instal·lacions del polígon. Per aquest motiu, s’ha organitzat una visita guiada a la Depuradora, una Exposició històrica fotogràfica de l’evolució del polígon i una presentació de les empreses que en formen part.


Font: Concentració Industrial Vallesana