Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:11  |  26/09/2018

Data i hora oficial

El temps

El personal de Derbi reivindica el tancament de la planta vallesana a Montmeló durant el Gran Premi

3/6/2011

Treballadors i treballadores de l'empresa Derbi de Martorelles portaran a terme aquest cap de setmana de Gran Premi a Montmeló, diversos actes reivindicant el tancament de la planta de Martorelles.

A partir de les 17 h d'avui divendres, s'habilitarà un estand al Carrer de Vic on el personal de l'empresa repartirà informació sobre la situació actual, recollirà signatures de recolzament al no tancament i, a més, exposarà motos tunejades i altres sorpreses.

L'estand estarà obert durant tota la tarda de divendres i el dia de dissabte. A més, s'han penjat pancartes reivindicatives en diversos punts del municipi.

Més informació

La multinacional Piaggio, dedicada a la fabricació de motocicletes, va anunciar fa uns mesos que traslladarà la producció de la factoria de Derbi de Martorelles (Vallès Oriental) a Itàlia. La deslocalització posa en perill la plantilla formada per més de 200 treballadors i treballadores. Des de llavors, encapçalats pel Comitè d'Empresa, els treballadors i treballadores han portat a terme diversos actes reivindicatius.