Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:38  |  19/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Revetlles amb precaució

23/5/2011

Amb l'arribada de l'estiu, arriben també les celebracions de festes populars i tradicions com les revetlles que suposen un increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. La campanya "Revetlles amb precaució" vol recordar els usuaris dels petards quins són els riscos de l'ús del material pirotècnic, per tal de minimitzar els riscos, davant els quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

Les administracions, les associacions municipals i els majoristes de focs d'artifici s'uneixen per tal de difondre un missatge de precaució i seguretat dirigit a la població, especialment als adults, que són qui han de tenir cura i supervisar tant l'adquisició com l'ús que en faran els petits.

Per aquest motiu, el proper divendres dia 27 de maig de 2011, a les 19 h, a La Torreta Centre Cultural es portarà a terme una xerrada sobre precaució amb la col·laboració de Creu Roja, Protecció Civil i Colla de Diables de Montmeló. A més de la xerrada, es realitzaran pràctiques reals amb petards.