Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:42  |  19/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Lliurats els premis del concurs fotogràfic de la Mitja

6/5/2011

El dijous 28 d'abril a la tarda, al Casal de Cultura de Montornès, es van lliurar els premis del primer concurs fotogràfic de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. L’acte va comptar amb la presencia de Daniel Cortés, alcalde de Montornès, i d’Antonia Blanchart, regidora de cultura de Montornès, entre d’altres convidats.

D’un total de 47 fotografies que optaven als premis, ha resultat guanyadora la fotografia "Veloç" , realitzada per Ivan Collado Garrido. El segon premi ha estat per Jordi Puig Tramunt, amb la fotografia titulada "Salvador" i el tercer premi ha estat per Veronica Gracia Estevez amb la imatge titulada "Esfuerzo máximo".

Els guanyadors han rebut un xec amb el seu premi en metàl·lic i un lot de productes de Henkel, idèntic al que van rebre els corredors participants de la Mitja i els 5km. del passat mes de març.

L’exposició de fotografies restarà oberta al públic des del dimecres dia 27 d’abril fins el dilluns dia 2 de maig, al Casal de Cultura de Montornès del Vallès.

Es tanquen així els actes de la 18ª Mitja amb aquest nou concurs engegat aquest any i que amplia encara més el ja extens programa d’activitats paral·leles de la Mitja Montornès.


Font: Organització de la Mitja