Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:38  |  13/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Segona edició del Torneig Vallès Visió

  • Vallès Visió

    Vallès Visió

20/4/2011

Els dies 21 i 22 d’abril de 2011 el Camp Municipal Germans Gonzalvo acollirà la segona edició del Torneig de Futbol 7 Vallès Visió. Un campionat organitzat conjuntament pel CF Mollet UE i la televisió del Baix Vallès, Vallès Visió. Les finals, que tindran lloc divendres a la tarda, seran emeses per aquest canal i també es podran veure per la seva pàgina web, www.vallesvisio.cat.

Es tracta d’un campionat on hi participaran equips de les categories de benjamins i alevins de 5 dels municipis que formen part del Consorci Teledigital Mollet: CF Mollet UE, la UD Molletense, el CF Parets, el CF Montornès, el CF Montornès Norte, el CF Montmeló UE, el CF Sant Fost UE i el CF Martorelles. També hi participaran el CD Sentmenat, el CF Ripollet, el CF Canovelles i el CF Poniente de Granollers.

El torneig tindrà lloc al matí de dijous i divendres. Els partits començaran a les 09.30 hores de dijous. Divendres, a partir de les 10 h., es disputaran les semifinals i la resta de posicions del torneig i, per la tarda, a partir de les 16 h., es jugaran les finals. El lliurament de premis serà a les 18 hores.

Els partits es jugaran amb la modalitat de futbol 7, aplicant les mateixes normes que la Federació Catalana de Futbol. A cadascuna de les categories hi haurà dos grups, cadascun integrat per quatre equips. Els partits seran de 30 minuts i seran classificatoris: passaran a semifinals els dos millors de cada grup.

El fet de que el torneig tingui lloc a les instal.lacions del CF Mollet UE és, pel seu president, Feliu Tura, un motiu de satisfacció: “És un honor que el CF Mollet UE torni a repetir com a amfitrió d’aquest torneig, d’aquesta festa del futbol base. L’any passat, el torneig va ser tot un èxit i les finals van batre rècords d’audiència, tant a Vallès Visió com a la pàgina web d’aquest canal. Aquest any volem tornar a repetir, per això fem una crida a la població del Baix Vallès, perquè el Torneig sigui un èxit al camp i també fóra d’ell”.


Font: Vallès Visió