Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:33  |  17/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Mulla't i corre aquest diumenge per l'esclerosi múltiple al Circuit de Catalunya

  • Setmana de la Mobilitat 2017

    Setmana de la Mobilitat 2017

14/4/2011

La XI edició de la campanya Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple és un acte esportiu que dóna suport a la lluita contra l'esclerosi múltiple. La cursa tindrà lloc al Circuit de Catalunya el proper diumenge 17 d'abril de 2011 a les 10 h.

A l'acte de presentació que es va celebrar el passat divendres hi va intervenir Ivan Tibau, Secretari General de l'Esport, que va destacar “l'estret vincle entre l'esport i la solidaritat” i va fer una crida a la participació ciutadana ja que “Catalunya és solidària i ho tornarà a demostrar el diumenge 17”. A l'acte també hi va intervenir Josep Mª Antenas, vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme, Antoni Guil, l'alcalde de Montmeló, Rosa Maria Estrany, presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i Màxim de Pablos, responsable d'organització tècnica de l'Associació Mitja Marató de Terrassa.

La campanya Mulla't i corre tindrà lloc al Circuit de Catalunya el proper diumenge 17 d'abril a partir de les 10 h. L'acció solidària és una competició que col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple cedint l'import de les inscripcions que realitzen les persones participants. L'acte està organitzat per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l'Ajuntament de Montmeló, i compta amb el suport de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, el Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d'Atletisme i el Diari Sport.

A banda de les curses, petits i grans podran gaudir d'un espai lúdic amb globus aerostàtics, camps de futbet, camps de bàsquet, inflables i rocòdrom.


A la fotografia d'esquerra a dreta: Josep Mª Antentas (vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme), Ivan Tibau (Secretari General de l'Esport), Rosa Maria Estrany (presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple), Antoni Guil (Alcalde de Montmeló) i Màxim de Pablos (responsable de l'organització tècnica de l'Associació Mitja Marató de Terrassa).

Més informació i inscripcions

http://www.mitjaterrassa.cat/