Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:02  |  15/11/2018

Data i hora oficial

El temps

El Circuit recupera l’Esperit de Montjuïc

9/4/2011

El Circuit de Catalunya ha acollit en la jornada de dissabte les primeres curses del campionat Masters Historic Racing, en el marc de les Masters Series-Esperit de Montjuïc. L’ambient de les dècades dels 50, 60 i 70 ha estat present tant a la pista amb cotxes i motos clàssiques, com al pàdoc, amb exhibicions, estands, atraccions de fira, música en directe i altres activitats que han contagiat els aficionats amb l’Esperit de Montjuïc.

 

Intensa activitat a la pista

Les curses del Masters Historic Racing han començat a disputar-se a partir del migdia, precedides per una matinal dedicada a la configuració de les graelles en els entrenaments qualificatius. En la cursa de GP Masters, els Brabham han dominat de principi a fi. Sortint des de la pole, la victòria ha estat per a C. Glaesel (Brabham BT49C), amb J. Folch (Brabham BT49C) creuant la línia de meta 3 dècimes després. El tercer calaix del podi ha estat també pel Brabham BT42 pilotat per M. Rossi di Mont.

 

El mateix pilot vencedor de la primera màniga de GP Masters ha estat també guanyador de la cursa dels Masters Sports Prototypes, en aquesta ocasió a bord d’un Mercedes-Benz C11. F. de Lesseps (Spice SE90) i M. Donovan (Spice SE88C) han completat el podi. Aquesta categoria inclou cotxes Grup C, com el del vencedor i el tercer classificat.

 

Ajustat i disputat ha estat el resultat de la cursa de motos clàssiques fins la darrera volta, ICGP Racing (Classic Motorbikes). Amb 24 motos sobre la pista, M. Edwards (Harris 350), que sortia des de la darrera línia de la graella, ha protagonitzat una ràpida remuntada i s’ha jugat fins l’últim moment la victòria amb G. Bertin (KR350), autor de la pole i finalment segon classificat.

 

Els resultats de la darrera cursa de la jornada de la categoria Gentlemen Drivers Pre-66 GTs, de dues hores de duració, es podran trobar al web del Circuit un cop finalitzi.

 

Gaudir les Masters Series-Esperit de Montjuïc per 25 eurosEs poden comprar les entrades per les Masters Series-Esperit de Montjuïc a www.circuitcat.com, el ServiCaixa de “La Caixa” o a les Taquilles 2 i 3 del Circuit. L’entrada de diumenge té un preu de 25 euros. L’entrada dóna accés al pàdoc i a les tribunes del Circuit. Els Abonats Socis i Oficials del Circuit tenen entrada gratuïta, així com els nens menors de 12 anys acompanyats. Les Portes 2 i 3 del Circuit obriran a les 9.00h.

 

Més informació a www.circuitcat.com, www.espiritudemontjuic.com i a la pàgina del Facebook de l’ Esperit de Montjuïc.

 

Fotos: Jose Mª Pueche i Circuit de Catalunya

 

Circuit de Catalunya