Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:10  |  13/11/2018

Data i hora oficial

El temps

La població del Vallès amb la Creu Roja

8/4/2011

Des del 12 de març i fins 3 d'abril, la Creu Roja a Granollers ha anat visitant a diferents municipis del Vallès Oriental on la població d'aquests han participat desinteressadament.

La finalitat d'aquests vídeos musicals, és donar a conèixer d'una forma actual i divertida, les activitats i projectes que l'entitat realitza. Així també, apropem a la població a la Creu Roja i d'una manera especial es simbolitza que aquestes persones recolzen a l'entitat.

Montmeló, Canovelles, Lliçà de Vall, Cànoves, Cardedeu, Montornès del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana i Lliçà d'Amunt, són els municipis que ens han ajudat a fer difusió gràcies als diferents departaments dels diferents ajuntaments.

Aquesta col·laboració es tractava de reunir a la màxima de població possible a un lloc representatiu de la ciutat per gravar un petit flashmob que estarà inclòs en el lipdub que es gravarà aquest dissabte 9 d'abril a la seu de la Creu Roja a Granollers (c. Joan Prim, 38). I per últim, una vegada estigui fet el lipdub, també farem el petit flashmob a la plaça de la Porxada.

La Creu Roja a Granollers vol agrair molt sincerament l'entrega i dedicació de les diferents persones responsables de cada ajuntament d'aquests municipis han realitzat, ja que sense la seva ajuda, res d'això hagués estat possible. Així com, als més de 400 ciutadans i ciutadanes que han assistit a les convocatòries i s'han mogut per un món més humà.


El resultat final es projectarà el 7 de maig

El lipdub principal s'estrenarà el Dia Mundial de la Creu Roja (7 de maig).


Font: Creu Roja Granollers