Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:49  |  13/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Ampli programa de curses al Gran Premio de España de F1

1/4/2011

El programa de curses del Gran Premio de España de Formula One incorpora aquest 2011 la Mini Challenge. Per primera vegada en els tres anys de vida del campionat i únicament al Circuit de Catalunya aquesta temporada, els Mini John Cooper Works CHALLENGE Race Car celebraran sobre la mateixa pista que els monoplaces de Fórmula 1 la segona prova del calendari. Serà l’oportunitat per veure aquestes divertides curses al mateix escenari del GP d’Espanya, del 20 al 22 de maig al Circuit.


El programa del cap de setmana inclourà també campionats consolidats com la GP2 Main Series, considerada avantsala de la F1; la Porsche Mobil 1 Supercup, que acompanya el Mundial de F1 des del 1993; o la GP3 Series, certamen que va néixer la temporada passada com a plataforma per a les joves promeses de l’automobilisme.


Intens cap de setmana al Circuit

Els espectadors podran seguir l’activitat a la pista a partir de divendres. A falta de completar el programa horari del cap de setmana amb la GP2 Main Series, la Mini Challenge, la Porsche Mobil 1 Supercup i la GP3 Series, els monoplaces de Fórmula 1 començaran a rodar divendres de 10 a 11.30h als entrenaments lliures 1, i de 14 a 15.30h als entrenaments lliures 2. Dissabte se celebraran els entrenaments lliures 3 d’11 a 12h i els entrenaments qualificatius a les 14h, mentre que diumenge també a les 14h es donarà la sortida al Gran Premi d’Espanya de F1.


A més, amb l’entrada del Gran Premio de España de Formula One, els aficionats tindran l’oportunitat d’accedir a la visita al pit-lane el dijous 19 de maig.Entrades pel GP d’Espanya


Les entrades pel Gran Premio de España de Formula One es poden comprar al Circuit de Catalunya fins el 13 de maig al Punt d’Atenció al Client, darrere de la Tribuna Principal, obert de dilluns a dijous de 9 a 14h i de 15 a 18h i divendres de 9 a 14h; els dies 16, 17 i 18 de maig a la Taquilla 3; del 19 al 22 de maig a totes les Taquilles del Circuit excepte la 5; i a www.circuitcat.com. Altres punts de venda: a totes les oficines del RACC; al ServiCaixa de “la Caixa” fins les 12h del diumenge 22 de maig; a tots els centres El Corte Inglés i Hipercor així com al telèfon 902 400 222 de 8.45 a 22h; als punts de venda Ticketmaster, que inclou FNAC; a totes les agències de viatges dels centres Carrefour; a les agències de viatges El Corte Inglés; a les agències Halcón Viajes i Viajes Ecuador; i a les agències de viatges Eroski.


A aquests punts de venda s’ha d’afegir les agències de viatges de tot el món amb les que el Circuit de Catalunya té acords per a la difusió i venda dels seus esdeveniments.

Font: Circuit de Catalunya