Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:18  |  26/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Jornada de portes obertes de la nova Sala Polivalent

24/3/2011

El proper cap de setmana, dies 25, 26 i 27 de març de 2011, se celebrarà una jornada de portes obertes a la nova Sala Polivalent de Montmeló.

En l'acte institucional d'obertura de la Sala Polivalent (divendres 25 de març, a les 21.30 h) hi assistirà el director general de Cooperació Cultural de la Generalitat de Catalunya, Norbert Tomás, el diputat de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, José M. González Labrador, i l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil.

En el tríptic adjunt trobareu tota la informació sobre el programa d'actes de les jornades de portes obertes, entre els quals trobem diversos concerts, visites guiades per l'equipament, espectacle de màgia, etc.


Sala Polivalent


Amb aquest nou equipament, la Torreta amplia el ventall d'activitats per a la ciutadania.

La creació d'un complex cultural de qualitat al nostre municipi permetrà un espai per a desenvolupar activitats diverses, apropar la formació, fomentar iniciatives culturals i també un espai de relació, d'us quotidià per a les famílies de Montmeló com a parc urbà.

L'editorial de l'alcalde, Antoni Guil

Obrim les portes de la Sala Polivalent, un nou espai que es convertirà en molt poc temps en punt de trobada de les inquietuds culturals, artístiques i cíviques del nostre poble. Un espai desitjat, un espai llargament esperat, un espai polivalent que ha d’omplir-se de vida. És el teatre, és l’auditori, és la sala, és l’espai plural que hem de fer nostre.

Quan a l’any 2006 es va donar la sortida a la construcció d’aquest equipament, Montmeló iniciava el camí de la recuperació del Casino que les flames van engolir al Nadal de 1964. Durant tots aquests anys, més de 47, la nostra vida cultural ha trobat i continuarà trobant l’escalf i l’acolliment en altres espais: el Centre Parroquial, el local de l’Agrupa, l’església, el Casal de la Gent Gran i darrerament la Sala de la Concòrdia. Aquest acolliment, treball i dedicació han fet que el nostre teixit social sigui avui encara viu.

L’espai és a punt per acollir activitats. Música, teatre, paraula, expressió, moviment, poesia, ball, dansa, circ, fotografia, cinema i d’altres expressions artístiques i multidisciplinàries tindran cabuda en aquest nou espai. Som conscients que ens falta un dels elements que dotarà l’espai de més confortabilitat i que sens dubte millorarà l’equipament.

Us fem a mans el primer programa d’activitats a La Torreta, Sala Polivalent. Aquesta sala necessita de la participació, de l’esforç i de les propostes de les entitats i col·lectius, de les ciutadanes i ciutadans de Montmeló, sense aquestes premisses no farem camí.

Deixeu-me acabar aquest escrit amb el final del vers Ara mateix de Miquel Martí i Pol:

I en acabat, que cadascú es vesteixi

com bonament li plagui, i via fora!,

que tot està per fer i tot és possible.Informació relacionada