Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:29  |  19/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Èxit en la Jornada de Reciclatge de la RFEdA per a Oficials

  • Xerrada sobre les cooperatives en cessió d'ús

    Xerrada sobre les cooperatives en cessió d'ús

23/3/2011

El passat dissabte 19 de març va tenir lloc la Jornada de Reciclatge de la Real Federació Espanyola d’Automobilisme per a Oficials al Circuit de Catalunya, amb l’assistència de més de 400 Oficials del Circuit de Catalunya. La participació va tornar a ser un tot un èxit, com en anys anteriors.


Amb motiu d’aquesta jornada, hi van estar presents el president del Consorci del Circuit, Vicenç Aguilera; el president del RACC, Sebastià Salvadó; i el director general del Circuit de Catalunya, Salvador Servià, així com també Juan Luis Ubiña, representant de la RFEdA; i José Luis Santamaría i Xavier Boné, tots dos directors de cursa del Circuit de Catalunya.Pràctiques d’extracció en un F1

Durant el dia, es van celebrar cursos i reunions amb els diferents col·lectius d’Oficials. Es van impartir dos cursos antiincendis, amb l’ajuda i la col·laboració dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que va reunir 119 Oficials. També van tenir lloc dos cursets més de primers auxilis impartits pel personal de la Creu Roja, amb un total de 100 Oficials.


També hi va haver una pràctica d’excarceració amb els Oficials que formen part de l’equip de rescat a les curses d’automobilisme que se celebren al Circuit. Per tercer any consecutiu, també es va realitzar un curs d’extracció a càrrec de l’equip mèdic del Circuit i destinat als equips d’extracció a les curses. En la part pràctica, es van realitzar diversos exercicis d’extracció en un F1 i en un Seat Leon de la Copa.


Les reunions es van dividir en dos grups, una per a Comissaris Esportius i Direcció de Cursa, amb uns 40 Oficials, i una altra per a la resta d’Oficials, 312 persones.

Font: Circuit de Catalunya