Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:31  |  13/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Darrers dies amb descompte de prevenda pel GP d’Espanya F1

23/3/2011

El segon i últim període de prevenda per aconseguir entrades pel Gran Premio de España de Formula One al Circuit de Catalunya amb un descompte del 5% finalitza aquest divendres 25 de març. Les localitats a la venda són de les zones de Pelouse del Circuit i de Tribuna: de les 14 disponibles ja s’han esgotat dues, la J i la N. Totes les entrades donen accés als tres dies d’activitat a pista, de divendres a diumenge, a més d’incloure l’accés a la tradicional visita al pit-lane de dijous. Només la Tribuna C, a la Zona de l’Estadi, ofereix l’opció de comprar entrades per dies.


Del 19 al 22 de maig el Circuit de Catalunya serà escenari de la 5a cita del Mundial, únic traçat del calendari 2011 que ha acollit entrenaments de pretemporada, amb un total de 9 jornades. Primer Gran Premi en territori europeu, es podran veure les evolucions definitives dels monoplaces després de les curses d’Austràlia, Malàisia, Xina i Turquia. La temporada 2011 compta amb cinc campions del món a la graella.


Estalvi de 50 euros amb les entrades dels F1 Test Days

Tots aquells aficionats que han assistit als F1 Test Days podran aconseguir un important descompte en l’adquisició de les entrades pel Gran Premio de España de Formula One. El valor de cada entrada dels test, ja siguin del febrer o del març, es podrà sumar i descomptar a l’hora de comprar l’entrada del Gran Premi, fins un màxim de 50 euros. Aquest descompte addicional només es podrà efectuar al Punt d’Atenció al Client o a les Taquilles del Circuit de Catalunya.


Potent xarxa de punts de venda

Les entrades pel Gran Premio de España de Formula One es poden comprar al Circuit de Catalunya fins el 13 de maig al Punt d’Atenció al Client, darrere de la Tribuna Principal, obert de dilluns a dijous de 9 a 14h i de 15 a 18h i divendres de 9 a 14h; els dies 16, 17 i 18 de maig a la Taquilla 3; del 19 al 22 de maig a totes les Taquilles del Circuit excepte la 5; a www.circuitcat.com; i al Ticket Hotline: 93 571 97 71. Altres punts de venda: a totes les oficines del RACC; al ServiCaixa de “la Caixa” fins les 12h del diumenge 22 de maig; a tots els centres El Corte Inglés i Hipercor així com al telèfon 902 400 222 de 8.45 a 22h; als punts de venda Ticketmaster, que inclou FNAC; a totes les agències de viatges dels centres Carrefour; a les agències de viatges El Corte Inglés; a les agències Halcón Viajes i Viajes Ecuador; i a les agències de viatges Eroski.


A aquests punts de venda s’ha d’afegir les agències de viatges de tot el món amb les que el Circuit de Catalunya té acords per a la difusió i venda dels seus esdeveniments.Font: Circuit de Catalunya