Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:28  |  25/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Alumnes de l'USEE i del programa PAFES visiten els test de F1

28/3/2011

El dijous dia 10 de març un grup d'alumnes de l'USEE (Unitat de Suport a l'Educació Especial) de l'Institut Montmeló, format per nois i noies de diferents poblacions, i una part dels alumnes del PAFES (grup d'activitat física gestionat entre el CAP de Montmeló i l'Ajuntament), van poder visitar el Circuit i gaudir dels entrenaments de F1.

Els assistents van poder comprovar l'espectacularitat del món del motor i accedir a diferents zones reservades a convidats especials: el paddock i el pit lane. El grup de PAFES a més va fer unes voltes al circuit de karts permanent instal·lat darrera la tribuna principal.

Des de l'Ajuntament de Montmeló s'aprofiten les activitats que es fan al Circuit per apropar-lo a diferents col·lectius. La propera activitat programada al al Circuit són les Màster Sèries -L'Esperit de Montjuïc entre el 8 i el 10 d'abril.

Més informació de l'USEE

Les USEE són unitats de recursos (humans, tècnics i materials) que es faciliten als centres per ajudar en el procés de participació dels alumnes amb necessitats educatives especials a l’escolarització ordinària.

La comunitat educativa catalana està caminant cap un model d’educació inclusiva, és a dir, una escola per a tothom, que no faci cap distinció per raó de procedència, color, sexe, llengua, religió, discapacitat, sobredotació, origen social o qualsevol altra condició.