Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:22  |  16/12/2018

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT POSA A LA VENDA LES ENTRADES DEL GP DE F1 2019

  • Formula 1 al circuit

    Formula 1 al circuit

6/11/2018

Amb un nou enfocament centrat en l’aficionat, el traçat català promet noves experiències per a tots els públics. La promoció de llançament ofereix un 30% de descompte. 

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya posarà a la venda les entrades del Formula 1 Gran Premio España 2019 el dijous 8 de novembre. La pista mundialista aposta per un nou enfocament centrat en l'aficionat i per les experiències aptes per a tots els públics. Els aficionats podran viure la cinquena prova del Mundial de F1® per menys de 100 euros gràcies a diferents propostes.

 

D'una banda, ho farà amb una promoció d'un 30% de descompte, limitada a 500 entrades. Aquesta promoció s'aplicarà en els abonaments de tres dies, ja siguin de Tribuna (Fan, Super Fan i Excellence) o Pelouse, amb tarifes a partir de 98 euros al web del Circuit (www.circuit.cat).

 

Amb l'oferta d'entrades 2019, el Circuit presenta una gran novetat. Un nou concepte per gaudir del Gran Premio de España de F1® en família i fer que grans i petits visquin en primera persona l'emoció de la categoria reina. Més enllà d'una cursa, la Tribuna Familiar (Tribuna N) captivarà oferint una immersió en l'experiència automobilística completa. Una fórmula econòmica que consta d'entrades d'Adult, a un preu de 99 euros, i entrades Júnior (de 6 a 15 anys), a un preu de 49,50 euros. Al costat de la Tribuna hi haurà una zona lúdica que oferirà diversió per a tota la família.

 

A més d'aquesta promoció de llançament, els aficionats tindran a la seva disposició altres avantatges, dels quals es podran anar informant als perfils de les xarxes socials del Circuit.Data de modificació: 14/11/2018 08:59:53