Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:02  |  21/11/2017

Data i hora oficial

El temps

LES ACTIVITATS DEL DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES COMENÇARAN EL 17 DE NOVEMBRE

  • En tierra de hombres

    En tierra de hombres

  • Mujeres estremecedoras, a càrrec de Sandra Rossi

    Mujeres estremecedoras, a càrrec de Sandra Rossi

10/11/2017

Una sessió de cinema fòrum i un espectacle de narració oral a càrrec de Sandra Rossi són les activitats programades amb motiu del Dia internacional contra la violència ver les dones. A més, ADMI també realitzarà un acte públic el dia 24 a la plaça de la Quintana.

El dia 17, a les 18.30 hores, a la Sala de la Concòrdia, tindrà lloc una sessió de cinema fòrum, amb la projecció del film "En tierra de hombres". La pel·lícula està basada en la història real d'una dona que el 1975 va trencar les barreres de la discriminació per gènere. Josey Aimes, treballadora de les mines de ferro de Minnesota, farta de suportar innombrables vexacions, decideix presentar una demanda per assetjament sexual.

Aquesta activitat està organitzada pel grup ADMI, que a més estaran presents duran tota la tarda del divendres 24 a la plaça de la Quintana.

El dia 25 de novembre, a les 20 hores, a la Sala de la Concòrdia, es realitzarà l'espectacle "Mujeres estremecedoras", un espectacle de narració oral a càrrec de Sandra Rossi, que relata la vida de Joana, de Clemència, de Fanny,... Dones que lluiten per tenir el poder sobre les seves pròpies vides. Les veus d'aquestes històries són les veus de tantes mares, àvies, germanes, núvies, esposes, amants, amigues. Elles, lluitadores, suaus, sexis, intenses, transparents, opaques, tímides, salvatges, sensibles, toves, dures, creadores. Dones que s'estremeixen, dones amb històries per ser explicades.

Abans del començar l'obra, es llegirà el manfest oficial contra la violència vers les dones, d'enguany.Data de modificació: 14/11/2017 20:29:50