Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:13  |  18/03/2018

Data i hora oficial

El temps

MONS OBSERVANS ENCETA LA NOVA TEMPORADA DE TARDOR

  • Mons Observans setembre 2017

    Mons Observans setembre 2017

09/09/2017

El diumenge 17 de setembre l'assentament romà de Mons Observans tornarà a obrir les portes després del parèntesi estival. Des d'ara i fins al 29 d'octubre s'organitzaran visites guiades cada diumenge al matí en l'horari habitual (d'11 h a 14 h).

 

Així mateix, fins al 17 de desembre, coincidint amb el tercer diumenge de mes es faran visites teatralitzades i tallers destinats als infants i al públic familiar. Els tallers s'aniran alternant mes a mes per renovar l'oferta cultural del jaciment.

 

A més de les activitats regulars, aquesta nova temporada de tardor arriba plena de propostes engrescadores per a tots els públics. El diumenge 8 d'octubre, coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, el jaciment celebrarà els cinc anys d'obertura al públic amb una jornada festiva que gaudirà de la participació de la colla gegantera de Montmeló i el seu general romà Malús, que ballarà per primera vegada a Mons Observans. La festa també comptarà amb la col·laboració d'altres colles vallesanes com els diables de Montornès i els Armats i les Vestals de Martorelles entre d'altres.

 

Les activitats continuaran durant els mesos de novembre i desembre amb la celebració de la Setmana de la Ciència 2017 (19 de novembre) i el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat (3 de desembre). Podeu anar seguint les novetats de la programació a la nostra pàgina web:

 Data de modificació: 08/09/2017 17:14:07