Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:16  |  18/03/2018

Data i hora oficial

El temps

TORNA EL LICEU A LA FRESCA A LA POLIVALENT

  • Liceu a la Fresca - Il trovatore

    Liceu a la Fresca - Il trovatore

13/07/2017

Per segon any consecutiu i després de l'èxit de la passada temporada amb 'La bohème', aquest estiu "Liceu a la fresca" torna a Montmeló amb una nova producció.En aquesta ocasió es tracta de la coneguda òpera de Giuseppe Verdi, 'Il trovatore'.

"Liceu a la fresca" forma part del Projecte Social del Gran Teatre del Liceu: Tots som Liceu, també Montmeló. Amb aquesta projecció, el Liceu acosta l'òpera a milers de persones a tot el territori a través de "Liceu a la fresca", un esdeveniment que combina l'acte popular ciutadà amb la cultura de qualitat. Així doncs, Montmeló col·labora en fer arribar l'òpera i la cultura a nous públics a través d'un acte obert a tothom.

La projecció de l'òpera "Il trovatore" serà divendres 21 de juliol, a les 22 hores, a la Sal Polivalent. L'entrada és gratuïta. "Liceu a la fresca" compta amb el suport de Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola, que retransmetran 'Il trovatore' en directe pel C33 i La2 a través d'un programa especial on es farà menció de la col·laboració de tots els municipis implicats.Data de modificació: 13/07/2017 12:49:01