Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:50  |  20/05/2018

Data i hora oficial

El temps

LA GUIA D'EMPRESES I SERVEIS DE MONTMELÓ 2018

  • Guia de serveis i empreses de Montmeló

    Guia de serveis i empreses de Montmeló

09/04/2018

Un any més, posem a les vostres mans la nostraGuia d'empreses i serveis de Montmeló 2018, on hi ha incloses totes les activitats econòmiques del municipi, tant dels polígons com del nucli urbà i les parades del mercat setmanal, i diversa informació sobre zones d'aparcament amb el plànol actualitzat per zones i colors, un llistat de telèfons d'interès i uns apunts sobre els drets dels consumidors.

 

Editorial de la Guia d'Empreses i Serveis de Montmeló 2018

Una xarxa comercial en continua evolució, propera i plenament orientada al client, junt amb un teixit industrial potent i amb la màxima capacitat de creació de llocs de treball han estat, són i seran, objectius centrals de l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de la qual sóc el màxim responsable polític, així com de tot l'equip de Govern.


Amb aquesta voluntat de promoció i acostament a tota la població us fem a mà una nova edició de la Guia d'Empreses i Serveis de Montmeló. Una Guia que, un any més, us vol apropar la totalitat d'activitats econòmiques del nostre poble, tant comercials com industrials com les pròpies del mercat setmanal.


Es mantenen el llistat de telèfons d'interès, els consells sobre comerç i consum i el plànol de les diverses zones d'aparcament i la seva tipologia. També trobareu un calendari on es recullen les Festes Locals, autonòmiques i estatals així com l'activitat prevista al Circuit de Barcelona-Catalunya.


Tota aquesta informació de l'edició en paper la podeu trobar ampliada tant al web de l'Ajuntament, com a l'App Montmeló, disponible en Google Play i l'App Store.


Lluís Esteban García
Tinent d'Alcalde i titular de l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme

 Data de modificació: 16/04/2018 08:22:27