Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:41  |  20/05/2018

Data i hora oficial

El temps

S'APROVA EL REGLAMENT D'ÚS DE LES PISCINES MUNICIPALS

  • Piscina Municipal de Montmeló

    Piscina Municipal de Montmeló

16/06/2017

El ple del mes de maig va aprovar el reglament d'ús de les piscines d'estiu. Aquest reglament té per objecte regular l'ús i el correcte funcionament de les piscines municipals d'estiu que obriran el 26 de juny i tancaran el 3 de setembre.

 

El reglament regula l'accés a la instal·lació, fixa l'aforament màxim, que és de 746 persones i marca les normes de comportament que s'han de tenir al recinte, així com limita l'accés a persones que portin armes o objectes susceptibles de ser utilitzats com a tals, i les que portin robes o símbols que incitin a la violència, el racisme o la xenofòbia, d'acord amb el Codi Penal.

També regula l'accés de persones que puguin ser perilloses o molestin altres persones usuàries, en especial, les que estiguin consumint drogues i les que mostrin signes d'embriaguesa.

 

El reglament estableix que no es permet l'entrada d'animals, excepte en el cas de gossos pigall i tampoc es permet la gravació d'imatges per a protegir l'honor, la intimitat i la pròpia imatge.

 

El text incorpora articles per garantir els drets i fixar les obligacions de les persones usuàries, com per exemple: no banyar-se amb ferides obertes, no fumar a la instal·lació, no menjar ni beure a la zona de bany, no banyar-se amb roba inadequada, no entrar neveres, no accedir si no hi ha personal de socorrisme, etc.

 

Per últim es recull una sèrie de recomanacions i un règim de sancions en funció de la categorització de la infracció.Data de modificació: 16/06/2017 18:32:20