Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:23  |  22/05/2018

Data i hora oficial

El temps

DISSETENA EDICIÓ DEL CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE DE SANT JORDI A MONTMELÓ

  • Concurs de punts de llibres

    Concurs de punts de llibres

  • Per Sant Jordi, els llibres surten al carrer

    Per Sant Jordi, els llibres surten al carrer

15/04/2018

La Biblioteca Municipal La Grua organitzA un any més el concurs escolar de punts de llibre de Sant Jordi. El termini per presentar el punt de llibre a la mateixa Biblioteca, és dissabte 21 d'abril.


La dinàmica del concurs és idèntica a la d'anys anteriors: la Biblioteca facilitarà el punt de llibre en blanc per tal que cada persona participant realitzi en l'espai marcat la seva il·lustració, amb la tècnica pictòrica que desitgi. El treball s'haurà de presentar dins d'un sobre amb un full amb les vostres dades personals, el curs i l'escola.

El lliurament de premis dels punts de llibre guanyadors serà el divendres 27 d'abril a la Biblioteca, abans de l'Hora del Conte, dedicat aquell dia a la figura de Pompeu Fabra, per commemorar el 150 aniversari del neixement de l'autor de l'actual Gramàtica Catalana.

 

Us animem a participar en aquesta activitat tan educativa i divertida. Ja podeu recollir les bases del concurs i la plantilla del punt de llibre, a la mateixa biblioteca.Data de modificació: 16/04/2018 08:10:40